SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Simeone'den Arda'ya büyük övgü

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Bayer Leverkusen ile oynayacakları maç öncesi Arda Turan’a övgüler yağdırdı.  “Arda, diğer takım arkadaşlarından daha farklı meziyetlere sahip" dedi.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Leverkusen ile Almanya’da karşılaşacak olan Atletico Madrid’de teknik direktör Diego Simeone bir basın toplantısı düzenledi.

"İyi pres yapıyorlar"
Dönen topları kimin daha iyi toplayacağının maçın kaderine etki edeceğini savunan Simeone, “Rakibimizin birçok avantajı var. Çok hızlılar ve topu kaybettiklerine sıkı bir pres uyguluyorlar” dedi.

"Beklentiler yüksek"
Oyuncularının coşkulu olduğunu söyleyen Arjantinli teknik adam, “Celta maçında çok iyi değildik. Takım üzerindeki beklentiler her geçen gün artıyor. Tam bir konsantrasyona ihtiyacımız var. Eğer maça iyi girebilirsek istediğimiz sonuç bize çok yakın olacaktır” diye konuştu.

Arda'ya övgüler!
Simeone’ye dünkü antrenmana katılmayan Arda Turan da soruldu. “Umarım iyi olacak” diyen Arjantinli teknik adam, “Arda, diğer takım arkadaşlarından daha farklı meziyetlere sahip. Arda’nın oynaması elbette çok şeyi değiştirecektir. O varken ve o yokken iki farklı oyun planına sahibiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim de Rudi Völler’in daveti üzerine Leverkusen – Atletico Madrid maçını stattan canlı olarak izleyecek. Son iki milli maçın kadrosuna alınmayan Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak’ın bu davetten sonra milli takıma tekrar çağrılmaları bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler