SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lionel Messi hakkında korkunç şüphe

Son 4 maçta 3 kez hat-trick yapan Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, İspanya Dopingle Mücadele Ajansı tarafından özel olarak  doping testine tabi tutuldu.

FC Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Espanyol maçında attığı üç golün ardından ilginç bir ‘doping’ testine tabi tutuldu.

Dün FC Barcelona’nın eğitim tesislerine gelen İspanya Dopingle Mücadele Ajansı (AETSAD) yetkilileri, standart testleri gerçekleştirmek için  Andres Iniesta, Ivan Rakitic, Claudio Bravo, Jordi Alba ve Lionel Messi’yi seçti. Her şey buraya kadar çok normal bir şekilde gelişti. Standart prosedürleri uygulayan yetkililerin özellikle son 4 maçta 3 kez hat-trick yapan Messi’yi de incelemek istemeleri gayet doğaldı. Ancak seçilen 5 kişi olmasına rağmen teste tabi tutulan sadece Messi’nin olması kafaları oldukça karıştırdı.

Messi, test sırasında çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşırken, “Seçilen 5, ancak kan ve idrar testi vermek zorunda kalan sadece benim. Garip değil mi?” ifadelerini kullandı. Arjantinli yıldıza yapılan bu hareket Katalan medyasını da harekete geçirirken, Messi’nin performansını düşürmek için yıldırma operasyonu yapıldığı iddialarına yer verildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler