SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan'dan transfer için net yorum

Atletico Madrid’deki gururumuz Arda Turan, İspanya'daki geleceği hakkında konuştu.

Atletico Madrid'deki milli futbolcumuz Arda Turan, Bugün'e özel açıklamalar yaptı. Atletico, A Grubu'nda Juventus, Olympiakos ve Malmö ile mücadele edecek. İspanyol devi, geçen sezon Lizbon'daki finalde Real Madrid'e, son dakikada uzatmaya giden maçın uzatma bölümünde 4-1 yenildi.

Simeone’nin yolunda…

Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone'nin maç felsefesine sıkı sıkıya bağlı olduklarını belirten Arda, bu felsefeyi "3 sezonda Avrupa Ligi Şampiyonluğu, Copa del Rey zaferi, Avrupa Süper Kupası, Lig şampiyonluğu ve İspanya Süper Kupası'nı kazandık. Bütün bunları maç maç düşünerek, ilk oynayacağımız maçın en önemlisi olduğunu bilerek yaptık. Bu nedenle uzak hedeflerden bahsetmiyoruz. Kolay kolay gol yemiyoruz. Kolay gol yemiyorsanız, gol atma şansınız her zaman vardır” diyerek anlattı.

“Atletico’dan ayrılmayacağım”

Manchester United’ın transfer listesinde olduğundan bahsedilen milli yıldız, sürpriz gelişme olmadığını söyledi. “Atletico'da çok mutluyum. Bu büyük ailenin parçası olmak gurur veriyor. Pek çok arkadaşıma transfer teklifi geldi ama Atletico herkesi mutlu eden bir kulüp. Ben de çok mutluyum” ifadelerini kullanarak takımdan ayrılmayacağının sinyalini verdi. (Bugün)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler