SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan'dan transfer açıklaması!

Arda Turan, Ntvspor'un sorularını yanıtladı. Süper Kupa, FIBA Dünya Kupası, transfer ve sosyal medya hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

La Liga'da her takım kendi evinde oynamaya çalışıyor. ZOr oluyor ister istemez biz bir takım olabildiğimiz ve çok az gol yediğimiz için şansımız var. Gol yemediğiniz de gol atma şansıız var ve bu bize avantaj sağlıyor.

"Messi ve Ronaldo hala La Liga'da"
İngiltere'de finansal durumu daha yüksek böyle olunca iyi oynayan ve parlayan oyuncular bu finansal durumu mağlup oluyor. Premier Lig'in maddi gücü tartışılmaz. Messi ve Ronaldo burada olduğuna göre dünyanın en iyi ligi burası.

"Atletico Madrid'de mutluyum"
Bizim takımdaki her oyuncuya çok teklif geldi Ben çok mutluyum ve benim için çok önemli bir kriter. Hergün Atletico Madrid forması giymek ve devlere karşı savaşmak bu yaptığımızla gurur duyuyorum.

Bursaspor benzetmesi
Olabilir yani artık Anadolu takımlarımız büyük statlara kavuluyor. Türk futbolu için çok ümitliyim. Konya, Bursa ve bir sürü yeni stat geliyor. İzmir'e Beşiktaş'a geliyor. Stat ve alt yapı finansal durumlardan dolayı çok önemli. Böyle olunca daha çok büyük takımların arasına girilebilir.

120 dakika zemin zor iki takımı da tebrik ediyorum. Pozisyon açısından kısıtlıydı ama herkes yavaş yavaş alışıyor. Kazanan takımı tebrik ediyoruz.

"Diego'yu çok seviyorum"
Ben Diego'yu çok seviyorum. 1 sene oda arkadaşımdı. UEFA KUpası'nı kazandığımızda birlikteydik. Benim için çok özel bir çocuk. Ailesini tanıyorum iyi olur Türkiye onun için önemli bir fırsat. Hem Avrupa hem Dünya'da önemli bir oyuncu. Diego benim hayatım boyunca arkadaşım olacak.

Burak Selçuk kim gelecekse, hepimizin taşın altına elimizi koyarsak bunun bilincinde olursak çocuklarla konuşarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

"Evden Dünya Kupası'nı izlemek çok zor"
Kötü ve zor Dünya Kupası'nı dışardan izlemek. Hep hayalim ama olmadı zor anlardı keyifsizdi. Her maçı da izlemek istemedim, önemli maçları izledim zor oluyor gerçekten...

"Ergin Ataman'a güveniyoruz"
Genç bir takımız tecrübe eksikliğimiz var ama Ergin hocaya güveniyoruz. Umarım Ergin abinin, Kerem Gönlüm'ün önderliğinde iyi bir turnuva geçireceğimizi umuyorum. Fırsat olursa Bilbao'ya da giderim. İnşallah Madrid'e gelirler, yapabilecek potansiyelim var. Çünkü 2010'da hep oradaydım. Her saniyeyi takip ettim. Hidayet abi bizleri o zaman çok iyi ağırladı. Milli Takım için çok şey yaptı ve kıymeti bilinmeli. Ona milli takıma yaptıkları için çok teşekkür ediyorum.

"Euroleague kazanma şansımız Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaktan daha fazla"
Euroleague kazanma şansımız Şampiyonlar Ligi'ni kazanma şansımızdan daha iyi... Bir Türk takımı Final-Four'a giderse izlemek için oraya giderim. En az ABD kadar İspanya'yı da şanslı görüyorum.

"Beşiktaş forması giyiyorum sallıyorlar, gülüyorum"
İspanyolcamı geliştirmeye çalışyorum. Çok kitap okuyorum. Sosyal medyanın içindeyim sevenlerim ve hayranlarımla konuşuyorum. Arkadaşlarımdan çok talep geldi uzak kaldım ben de ülkemden uzak kaldım ben cevap veriyorum yapılan yorumlara, her şeye gönül rahatlığıyla karşılık veriyorum. Çok sıkılırsak kapatırız. Ben neyin ne olduğunu bildiğim için benim vicdanım rahat, Beşiktaş forması giyiyorum sallayan insan var umurumda bile olmaz. Büyük maçlarda az oyunuyorsun diyenler var gülücük koyuyorum. 1-2 maç sakatlanıyorum diye böyle söylüyorlar ama 5 kupanın 4'ün de forma giymişim. İnsanların fikirlerine saygı duyuyorum yani...

"Spor izlemek ve sallamak kültürümüz var"
Annem, babam, teyzem bile spor yapmak. Zenginlerin yaptığı şey gibi duruyor. Bizim spor yapma kültürüm yok, sporu izlemek ve sallamak kültürümüz var. Çağla ile karşılaştım İzmir'de 143. sırada Dünya sıralamasında hevesi ve potansiyeli var. Daha fazla sponsor ve destek olunması gerekiyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler