SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Simeone'yi rekor ceza bekliyor!

Real Madrid ve Atletico Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'nde Ramos'un maçı uzatmaya götüren ve Real'in kupa yolunu açan golünün ardından, maç sonunda Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Real Madrid'in defans oyuncusu Varane'ın üzerine yürümesi karşılaşmaya damgasını vurmuştu.

Karşılaşmanın 120. dakikasında, maç bitmek üzereyken sahaya girip Varane'ın üzerine yürüyen Arjantinli teknik adamı oyuncuları ve yardımcısı Burgos zor sakinleştirmişti.

Simeone'nin bu hareketinin ardından, UEFA konu hakkında bir soruşturma başlatmaya hazırlanıyor. Soruşturmanın başlangıcında karşılaşmanın hakemi Bjorn Kuipers'in raporuna göre hareket edecek olan UEFA'da, 'Cholo'ya çok ağır bir ceza verilmesi düşünülüyor.

Ada ve İspanya basınının haberlerine göre Diego Simeone'nin Varane'ın üzerine yürümesi sebebiyle minimum 6 maç sahalardan men cezası alması bekleniyor. Eğer Simeone 6 maç ceza alırsa önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından katılacak olan Atletico'da, grup maçlarında takımın başında asistan antenör German Burgos olacak.

Simeone maç sonundaki basın toplantısında da bu olay kendisine sorulduğunda; " Çok sinirliydim ama fazla bir reaksiyon gösterdiğimi kabul ediyorum. Ancak şunu söylemeliyim ki, Varane çok genç ve çok başarılı bir oyuncu bu hareketler ona hiç yakışmıyor, onun kalitesini düşürüyor" demişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler