SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Courtois'dan şaşırtan açıklama!

Atletico Madrid'in Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, "İnşallah finale çıkarız. Çok yaklaştık. Salı günkü maçta favori Chelsea ama çeyrek finalde de Barcelona öyleydi" dedi.

Chelsea'den kiralık olarak Atletico Madrid'e gelen ve İspanyol kulübünde çok iyi bir performans gösteren Courtois, FIFA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Şu an Atletico'dayım ama Chelsea'nin benim kulübüm olduğu da doğru" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid forması altında kupa kazanmayı hedeflediğini anlatan Courtois, "Ben burada kupalar kazanmak istiyorum. Bu iki maçta Atleticolu olacağım ama diğer maçlarda aynı zamanda Chelsealiyim. Umarım İngiliz ligini kazanırlar" değerlendirmesinde bulundu.

Atletico Madrid formasıyla kazandığını başarıları değerlendiren Courtois, şunları kaydetti:

"Benim için beklemediğim sonuçlardı. 17 yaşımda ilk kez Belçika'da maça çıktığımda ileride böyle önemli kupaları kazanacağımı, büyük bir takımda oynayacağımı hayal bile edemezdim. Şimdi en önemlisine, Şampiyonlar Ligi'ne çok yakınız ve Real Madrid ile Barcelona gibi büyük takımların yanında, asla kazanamayacağını düşündüğüm lig şampiyonluğuna da yakınız. Onların daha iyi futbolcuları var ama biz çok iyi bir takımız. Bu çok önemli çünkü şampiyon olmak için somut bir şekilde bir futbolcunun yardımına ihtiyacın yok."

Belçikalı kaleci, Atletico'nun başarısında teknik direktör Diego Simeone'nin çok büyük bir payı olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Beş hafta dışarıda da kalsan geri döndüğünde ne yapman gerektiğini biliyorsun. Çünkü organizasyon değişmiyor. Hepimiz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bu sezon çok büyük şeyler yapıyoruz ve tekrarlanmasının çok zor olduğuna inanıyorum. Buraya kadar gelmişken kupaları kazanmaya çalışmalıyız. Eğer sonunda hiçbir şey elde edemezsek bu yüzde 100 performansımızı ortaya koymadığımızdan olacaktır."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler