SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona'ya deplasmanda büyük şok

İspanya La Liga'da 33. haftaya lider Atletico Madrid'in 1 puan gerisinde giren Barcelona, Granada'ya 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı.

Endülüs'teki maçın henüz 16. dakikasında ev sahibi Granada, Yacine Brahimi'nin golüyle Barcelona karşısında 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra Barça, toparlandı ve devrenin sonuna kadar Granada kalesinde beraberlik golünü aradı. Ancak ilk yarıda Neymar ve Messi ile önemli fırsatları değerlendiremeyen Katalanlar, soyunma odasına mağlup olarak gitti.

İkinci yarıda da değişen bir şey olmadı... Karşılaşma Granada ceza sahası etrafında oynanırken, Iniesta, Messi ve Neymar, birkaç kez girdikleri yüzde yüzlük gol fırsatlarında skoru değiştirmeyi başaramadı.

Maçın 89. dakikasında ise ikinci yarıdaki en net gol fırsatını yakalayan ev sahibi Granada, Brahimi ile bu fırsatı değerlendiremedi.

Mücadelenin kalan dakikalarında gol olmadı ve Barcelona, şampiyonluk yarışında çok kritik bir kayıp yaşadı ve La Liga'da 78 puanda kaldı. Granada ise puanını 37'ye çıkarıp, küme düşme hattından biraz olsun uzaklaştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler