SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İspanya'da bu da oldu!

La Liga'nın 24. haftasında oynanan Villarreal-Celta Vigo maçında sahaya sis bombası atıldı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 24. haftasında oynanan Villarreal-Celta Vigo maçında sahaya sis bombası atıldı.

Golsüz devam eden maçın 83. dakikasında konuk Celta'nın Orellana'nın golüyle öne geçmesinden 4 dakika sonra Villarreal tribünlerinden sahaya, yoğun duman çıkartan ve göz yaşartıcı gaz etkisi olan sis bombası atıldı. Maçın bitimine 3 dakika kala futbolcuların etkilenmesi üzerine hakem oyunu durdurarak, futbolcularla birlikte soyunma odasına gitti. Yaklaşık 17 dakika sis bombasının etkisinin gitmesini bekleyen hakem, daha sonra tekrardan sahaya dönüp maçın kalan 3 dakikasının oynanması kararını aldı. Yaşanan olaydan dolayı stadın neredeyse tamamı boşalırken, sahaya çıkan futbolcular kalan dakikaları oynadı. Celta, 90. dakikada Nolito'nun golüyle skoru 2-0 yaparak, Villarreal deplasmanından 3 puan almayı başardı.

Haftanın diğer maçında Barcelona, sahasında oynadığı maçta Rayo Vallecano'yu 6-0 yendi. Barcelona'nın gollerini Adriano (Dk. 2), Messi (Dk. 37 ve Dk. 68), Alexis (Dk. 53), Pedro (Dk. 56) ve Neymar (Dk. 88) attı. Messi, Barcelona formasıyla La Liga'daki toplam gol sayısını 228'e çıkartarak, La Liga'da en fazla gol atan futbolcular sıralamasında Alfredo Di Stefano'yu geçerek, 3. sıradaki Raul Gonzalez ile aynı sayıya ulaştı. Messi'nin La Liga tarihinde en fazla gol atan Zarra'yı yakalayabilmesi için 23 gol daha atması gerekiyor.

Bu arada son haftalarda taraftar sorunu yaşadığı ve Nou Camp'a az kişi geldiği eleştirilerine maruz kalan Barcelona'nın, Rayo Vallecano'ya karşı oynadığı maça 74 bin 517 taraftar geldi. Maç sonrası Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, ''Eğer takım böyle oynarsa 20 bin kişi daha gelir'' dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler