SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zidane'dan Isco'ya yanıt: Haksızlık etmiyorum

İspanya'nın Arjantin'i 6-1 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yapan ve maç sonu yaptığı açıklamalarla İspanya'da gündeme oturan Isco hakkında Zidane'dan beklenen açıklama geldi. Zidane, 'Onun güvenini nasıl kazanırım bilmiyorum' diyen Isco'ya "Onunla bir sorunum yok. Ona haksızlık etmiyorum. 25 oyuncum var sadece 11'ini oynatabiliyorum" dedi.

Isco'ya haksızlık etmediğine vurgu yapan Zidane, "Takımda mutlu olduğunu düşünüyorum. Belki milli takımındaki rolde değil ama bizim için önemli bir oyuncu. Ona haksızlık etmiyorum. Arjantin maçında oynadığı performanstan da memnunum" ifadelerini kullandı.

"BİR SORUNUM YOK"
Isco'dan memnun olduğunu vurgulayan Zidane, "Isco ile bir sorunum yok. Her zaman takımın iyiliğini düşünüyorum. 25 oyuncum var sadece 11'ini oynatabiliyorum. Başka bir durum yok" şeklinde konuştu.

İspanyol futbolcunun transfer olacağı iddialarına da yanıt veren Fransız teknik adam, "Isco, Real Madrid'de kalacak. Çok beğendiğim bir futbolcu ve işini iyi yapıyor" dedi.

ISCO NE DEMİŞTİ?
''Teknik direktörüm Zidane bana güvenmiyor. Ben belki de Real Madrid için bir sorunumdur. Neler yapabileceğimi Arjantin maçında gösterdim ama Zidane'ın güvenini nasıl kazanırım bilmiyorum''

SPORDA SON 24 SAATTE YAŞANANLAR...


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler