SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid ve Barcelona Arthur'un peşine düştü

Barcelona ve Real Madrid, Gremio'dan Arthur'un transferinde de karşı karşıya geldi. Neymar'ın transferinde de aktif olan Barcelona'nın Güney Amerika temsilcisi Andre Cury ile Aralık başında hem de Barcelona forması giyerek poz veren genç yıldız için Real Madrid de Abu Dhabi'de FIFA Dünya Kulüpler Kupası sırasında masaya oturdu.

Real Madrid ve Barcelona bir transferde daha karşı karşıya...İki rakibi kapıştıran ise Gremio'nun genç yıldızı Arthur...

Gremio, Kasım ayı sonunda Copa Libertadores'i kazanırken Arthur yıldızlaşmıştı. O finalin ardından Barcelona'nın uluslararası elçilerinden Ronaldinho'nun menajeri ve kardeşi Siego Assis ile Barcelona'nın Güney Amerika temsilcisi Andre Cury, yıldız futbolcu ve menajeri Jorge Machado ile biraraya gelmişlerdi. Neymar'ı Barcelona'ya götüren isimlerden olan Cury'nin varlığı ve Arthur'un bu toplantıda Barcelona forması da giymesi sonrası 21 yaşındaki futbolcunun Barcelona'ya transferine oldu gözüyle bakılıyordu.

Ancak Gremio yetkilileri, Arthur'un Barcelona formalı fotoğrafının sosyal medya üzerinden yayınlanmasına tepki göstererek 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun kontratta yazılı 50 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin ödenmesini şart koşmuşlardı.

Bu gelişmelerin ardından Gremio, FIFA Dünya Kulüpler Kupası için Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Arthur, Libertadores finalinde sakatlandığından bu organizasyonda yer almasa da Real Madrid ve Gremio yetkilileri yıldız futbolcu için biraraya geldi.

İspanyol Marca Gazetesi'nin haberine göre, Real Madrid Danilo ve Vinicius Jr.'dan sonra Barcelona'nın bir transferde daha önünü kesme yolunda büyük mesafe kat etti. Gremio, Real Madrid'den de 50 milyon Euro serbest kalma bedelini talep etse de, Barcelona'ya göre biraz daha esnek davranabileceklerini iletti.

Bakalım transfer El Clasico'sunda bu kez hangi büyük kazanacak...

(NTV Spor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler