SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ronaldo'ya yeni krampon!

Cristiano Ronaldo; 2008, 2013, 2014 ve 2016 yıllarının ardından bir kez daha yılın futbolcusu seçildi. Nike, Ronaldo’nun bu başarısını Mercurial Superfly CR7 Quinto Triunfo ile kutluyor.

Cristiano Ronaldo, bir kere daha futbolda en iyi oyuncu seçildi. Nike, yeşil sahada tarih yazmaya devam eden Ronaldo’nun başarısını ona özel Mercurial Superfly CR7 Quinto Triunfo ile kutluyor.

Ronaldo’nun yeni kramponunda daha öncekilerde de olduğu gibi altın rengi en baskın özellik olarak kullanıldı. Yeni kramponlarda “CR7” yazısı, yan tarafta değil, arka kısımda bulunuyor.

Nike’ın özel logosu (Swoosh) ise yan taraflarda daha geniş bir kullanım buluyor. Logonun içinde hareket edildiğinde, Ronaldo’nun 2008, 2013, 2014, 2016 ve 2017 yıllarında aldığı ödüller beliriyor. Bu efektin yaratılması için uygulanan işlem, Nike için bir ilk. Botlarda aynı zamanda Nike’ın en premium tabanlıkları kullanıldı.

Ronaldo, bu botları sahada giyecek ve ayrı ayrı numaralandırılmış bin adet Quinto Triunfo, 14 Aralık’tan itibaren satışa sunulacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler