SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan'da son dakika!

Barcelona forması giyen Arda Turan, Galatasaray iddiaları üzerine “Şu anda böyle bir şey yok” açıklamasını yaparken, sarı-kırmızılı yöneticiler de “Kısa vadeli planlarımız içinde yer almıyor” ifadesini kullandı. İngiliz basını ise Arda Turan'ın o takıma gideceğini yazdı.

Galatasaray ve Arda Turan iddiaları yeniden alevlense de transfer ihtimali en azından şu aşamada pek de olası gözükmüyor. Arda, bu sezon Barcelona'da forma şansı bulamayınca 'Galatasaray'a döneceği' yönündeki haberler basında geniş bir şekilde yer bulmaya başladı.

konuyla ilgili taraflarla temas kurmayı başarırken Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialar için "Şu anda böyle bir şey yok" dediğine yer verdi. İddiaları, yöneticilere de soran ünlü haber sitesi, sarı- kırmızıların "Arda Turan'ın transferi şu anda gündemimizde yok. Kendisi Galatasaray için çok önemli ve özel bir oyuncu... Fakat Arda Turan kısa vadede planlarımız arasında yer almıyor" ifadesini kullandığını yazdı. Bu arada Arda'nın Barça'dan aldığı 7 milyon euro'luk ücretin de takımdaki dengeleri bozması bakımından transferin önünde ciddi bir engel olduğu bildirildi.

ARSENAL YOLCUSU
Arda Turan, Galatasaray kadar Arsenal ile de sıkça anılıyor. İngiliz basınından Daily Mail sitesi, Arsene Wenger'in ocak ayındaki transfer döneminde Arda Turan'ın alınmasını istediği ve yıldız futbolcunun da bu anlaşmaya sıcak baktığı ifade edildi. Arda Turan, Aleix Vidal ve Thomas Vermaelen'in Barcelona'da bir geleceği kalmadığı vurgulanırken, Ocak ayında hareketli bir transfer dönemi yaşayacakları öne sürüldü.

TARAFTAR GÖNÜLSÜZ
Tudor kadar taraftarlar da Arda'nın alınmasını istemiyor. Bu konuda Twitter'da "Arda, G.Saray'a geri dönmeli mi?" şeklinde anket açılırken katılanların yüzde 61'i "Hayır" yanıtı vererek transfere olumsuz baktıklarını gösterdi. (Futbol Arena)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler