SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Javier Calleja Enes Ünal'ı Levante'nin istediğini açıkladı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun Enes Ünal'ı Levante'nin istediğini açıklamasının ardından konuyla ilgili bir açıklama da Villarreal'den geldi. Villarreal Teknik Direktörü Javier Calleja, Enes Ünal'ı Levante'nin istediğini doğrularken Enes Ünal'ın ayrılmasının ihtimaller arasında olduğunu söyledi.

Villarreal Teknik Direktörü Javier Calleja, Levante'nin Enes Ünal için yaptığı teklifle ilgili konuştu.

Bir karar verme aşamasında olduklarını belirten teknik adam, "Henüz net bir şey yok. Levante'nin onu istediği doğru, ancak birçok açıdan konuyu değerlendirmeli ve bir karar vermeliyiz. Ne olacağını göreceğiz, gitmesi de ihtimaller arasında" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Manchester City'den 14 milyon euro bonservis bedeliyle Villarreal'in yolunu tuttan Enes, 10 maçta 510 dakika süre aldı ve 1 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.

LEVANTE'Yİ LUCESCU AÇIKLADI

Mircea Lucescu, Enes Ünal'ın kendisiyle konuştuğunu ve onun da transfere sıcak baktığını söylemişti.

Lucescu TRT Spor'da katıldığı Stadyum programında konuşurken ''Bugün Enes Ünal beni aradı. Levante'nin forveti sakatlanmıştı ve Levante Enes Ünal'ı almak istiyormuş. Villarreal'da Bacca çok formda. Bakambu da var. Ben de Enes'e Levante'ye gitmesini tavsiye ettim'' demişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler