SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Isco'ya bıçaklı saldırı son anda engellendi!

İsrail - İspanya maçında elinde bıçakla sahaya dalan bir taraftar, Isco'ya doğru koşmaya başladı. Koşarken elindeki bıçağı düşüren kişi, güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası etkisiz hale getirildi.

Dün oynanan İsrail-İspanya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçının ardından 6 kişi polis tarafından göz altına alındı. İsrail medyasında çıkan haberlere göre dün maçtan sonra sahaya giren 6 taraftarın göz altına alındığı kaydedilirken, özellikle birinin yakalanması, büyük bir facianın önüne geçti.

Maç sonu sahaya giren bir taraftarın elinde bir bıçak ile Real Madrid'in yıldızı Isco'ya doğru yöneldiği kaydedilirken, Isco'ya doğru koşarken elindeki bıçağı düşüren taraftar hemen ardından güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Konuyla ilgili konuşan İsrail polis yetkilileri, İspanyol milli takım oyuncularının asla tehlikede olmadığını belirtirken; İspanyol medyasındaki kanı ise oyuncularının ucuz kurtulduğu şeklinde... İspanya, dünkü maçı Illaramendi'nin golüyle 1-0 kazanarak Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler