SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat Kahveci'den Negredo ve Soldado yorumu

Milli takım, Beşiktaş ve Real Sociedad'da unutulmaz bir kariyere imza atan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Villarreal'den yeni transferi Soldado'yu yorumladı. Kahveci, eski takımı Beşiktaş'ın Valencia'dan kadrosuna kattığı Negrodo'yla da ilgili açıklamalarda bulundu...

Futbolculuk döneminde forma giydiği Villareal'de altyapı antrenörlüğü görevlerinde de bulunan Nihat Kahveci, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın İspanyol golcüleri hakkında özel açıklamalarda bulundu.

'Fenerbahçe'de fark yaratacak'

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin yeni transferi Soldado için, 'Çok kariyerli bir futbolcu, oynamış olduğu takımlar belli, Real Madrid, Valencia, Tottenham ve Villarreal'de forma giydi. Arkası dönük futbolu seviyor, rakip defansı rahatsız eden, ceza sahasında son derece etkili bir oyuncu. Fizik durumu iyi olduğu sürece Fenerbahçe için çok yararlı bir transfer olacaktır. Geçtiğimiz sezon sakatlıklardan dolayı oynayamadı ama bu sene sağlığı yerinde, yeniden bir sakatlık yaşamadığı takdirde Sarı Lacivertli takımda fark yaratacaktır." yorumunu yaptı.

'Ceza sahasında etkili'

Beşiktaş'ın Valencia'dan kadrosuna kattığı İspanyol golcü Alvero Negredo hakkında da görüş bildiren Kahveci, "Negredo da çok kariyerli bir oyuncu, Valencia'da son dönemi iyi geçmedi. Fizik iyi olduğu sürece büyük bir golcü. Şenol Güneş'in taktiğine göre kanat oyuncuları, Negredo'yu iyi besleyeceği için ceza sahasında bitiriciliğiyle çok etkili bir oyuncu olacaktır." dedi.

Negredo'nun formunu her zaman iyi tutması gerektiğini söyleyen Kahveci, aksi halde Cenk'in ondan formayı kapabileceğini sözlerine ekledi. (Milliyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler