SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cristiano Ronaldo: 'İngiltere'de vergi sorunu yaşamadım. Bu nedenle dönmek istiyorum'

Vergi kaçırma suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, taraftarları kahredecek açıklamalar yaptı. Ronaldo, İngiltere'de vergiyle alakalı hiçbir sorun yaşamadığını ve bu yüzden tekrar geri dönmek istediğini ifade etti.

Cristiano Ronaldo'dan transfer açıklaması! Vergi kaçırdığı suçlamasıyla mahkemeye çıkan Portekizli yıldız, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"DÖNMEK İSTEMEMİN SEBEBİ..."

İspanya'da 14.7 milyon euro verdi kaçırdığı gerekçesiyle mahkemelik olan Ronaldo, "İngiltere'de hiç böyle problemler yaşamadım. Dönmek istememin sebebi bu." ifadelerini kullandı.

Vergilerini her zaman düzenli ödediğini vurgulayan Ronaldo, "İngiltere ve İspanya'da her zaman vergilerimi ödedim. Böyle saçma bir şeyi yapmak gülünç olur. Benim her şeyim açıktır ve hiçbir şey saklamam. Google'a adımı yazmanız hakkımdaki her şeyi öğrenmeniz için yeterli olur." şeklinde konuştu.

Vergi kaçırdığı iddiasıyla suçlanan Ronaldo'nun Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e takımdan ayrılmak istediğini ilettiği ve Manchester United'a dönmeye sıcak baktığı iddia edilmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler