SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İspanyollara göre Arda Turan Barcelona'da kalacak

Barcelona'daki geleceği halen belirsiz olan Arda Turan'la ilgili olarak yeni bir iddia gündeme geldi. İspanyol basını, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Arda Turan'ın en azından Ocak ayına dek Barcelona'da kalacağını yazdı.

Galatasaray'ın renklerine bağlamak istediği Arda Turan için İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Barcelona'ya yakınlığıyla tanınan Sport Gazetesi, 30 yaşındaki futbolcunun en azından Ocak ayına kadar Katalan devinde kalacağını yazdı.

'Tam bir hayal kırıklığı'

Barça'da geçirdiği iki sezonda beklentileri karşılayamayan Arda için hayal kırıklığı yorumu yapılırken, tecrübeli futbolcu için kulübe henüz herhangi bir resmi teklifin ulaşmadığı vurgulandı.

Valverde istemiyor ama...

Teknik direktör Luis Enrique'nin ayrılığı sonrası takımı devralan Ernesto Valverde'nin kadrosunda düşünmediği Arda Turan'ın, hazırlık kampında kendisini yeni hocasına kanıtlamak için çaba harcadığı dile getirildi.

Çin'den gelen teklif reddedilmişti

Haberde Arda Turan'a geçtiğimiz sezon içinde Çin Süper Ligi'nden yüklü bir teklif geldiği hatırlatılırken, o dönemde ne oyuncunun, ne de kulübün buna sıcak baktığı belirtildi. Katalan kulübünün, Ocak ayında transfer dönemi açıldığında özellikle Çin'den yeni bir teklif beklediği ifade edildi.

Geçen sezon Barcelona forması ile 30 resmi karşılaşmada boy gösteren Arda, rakip fileleri 13 kez havalandırırken, 7 de asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler