SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan idmana çıkmadı! Olay oldu

Barcelona'da forma giyen Arda Turan için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Kulüpten izin alarak idmana çıkmayan yıldız oyuncu için, Sport gazetesi Arda Turan’ın Pazartesi günü yapılan antrenmana katılmamasının nedeninin başka bir kulüple transfer görüşmesi yapmasından kaynaklandığını iddia etti.

Adı sürekli Barcelona'dan ayrılacak isimler arasında gösterilen Arda Turan, son olarak Katalan ekibinin idmanına izin alarak çıkmaması yeni iddiaları gündeme getirdi.

İspanyol basını Arda Turan’ın Pazartesi günü kulüpten izin alıp antrenmana çıkmayışını başka kulüple görüşmeye gittiğine yorumladı.

Her ne kadar Barcelona kulübü yetkilileri ‘şu anki kadrodan kimseye teklif yok, bu kadroyla devam edeceğiz’ dese de İspanyol basını durmuyor.

Sport gazetesi Arda Turan’ın Pazartesi günü yapılan antrenmana katılmamasının nedeninin başka bir kulüple transfer görüşmesi yapmasından kaynaklandığını iddia etti.

Gazete kulübün oyuncuya izin verdiğini belirterek bu iddiayı ortaya atarken Arsenal’in yanı sıra Türk takımlarının da Arda’nın peşinde olduğunu yazdı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler