SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Puyol dostluk maçında Neville’i biçti

Barcelona'nın eski kaptanı Puyol, İspanya ile İngiltere'nin eski futbolcularının karşılaştığı Star Sixes turnuvasında Neville'e yaptığı hareketle futbolculuğu dönemindeki hırçınlığından hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.

Eski yıldızları bir araya getiren Star Sixes turnuvasında İspanya ile İngiltere karşılaştı. İspanya’nın 4-1 kazandığı maçta, Puyol’un Neville ile yaşadığı bir pozisyon çok konuşuldu. Futbolculuğu döneminde sert ve hırçın futbolu ile tanınan Puyol, bu özelliğinin devam ettiğini dostluk maçında da gösterdi. Neville ile birlikte topa hamle yapan Puyol, geç kalınca Manchester United’ın eski yıldızını adeta biçti. Acı içinde yerde kalan Neville’den daha sonra özür dileyen Puyol, tatlı sert futboluna devam etti.

Maç sonunda pozisyonu değerlendiren Neville, esprili bir şekilde “Futbol sahalarında gördüğüm en kötü müdahalelerden biriydi! Umarım UEFA, FIFA ve İngiltere Futbol Federasyonu bu pozisyonu inceler! Ancak beni en çok üzen hakemin Puyol’un topa müdahale ettiğini söylemesi oldu” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler