SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saul 2026 yılına kadar Atletico Madrid’de

Atletico Madrid'in genç yıldızı Saul Niguez, kulübüyle sözleşme yeniledi. 22 yaşındaki genç oyuncunun sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatıldı. Mukavelesi bittiğinde Saul 32 yaşında olacak!

Atletico Madrid genç yıldızı Saul Niguez’le alışılmışın dışında bir sözleşme imzaladı. Madrid ekibi, gelecek yıllarda dünyanın en önemli futbolcularından biri olması beklenen 22 yaşındaki genç orta saha oyuncusunun sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı. Saul sözleşmesi bitene kadar takımda kalırsa 32 yaşına gelmiş olacak!

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Saul’ün takımıyla 2021’e kadar olan sözleşmesi yeni anlaşmaya göre 30 Haziran 2026’da sona erecek. Dün akşam oynanan UEFA U21 Avrupa Şampiyonası finalinde de Almanya’ya karşı forma giyen ancak 1-0’lık mağlubiyete engel olamayan genç oyuncu turnuvanın en çok adından söz ettiren oyuncularından biri olmayı başarmıştı.

5 golle turnuvada Altın Ayakkabı’nın sahibi olan ve ayrıca Turnuvanın Takımı’nda da yer alan Saul, geçen sezon toplamda 53 maçta forma giymiş ve 9 gol, 3 asiste imza atmıştı. Saul ayrıca 3 kez İspanya A Milli Takımı’nın da formasını giydi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler