SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona, Arda'nın durumunu masaya yatırdı

İspanya'da yayınlanan Mundo Deportivo gazetesi, Arda Turan ile ilgili bir habere geniş yer ayırdı.Gazetenin haberine göre; görüşmede Arda Turan'ın Barcelona'daki geleceği de masaya yatırıldı. İşte detaylar...

"Çok gizli" başlığıyla ilk sayfadan duyurulan haberde; Barcelona. Arda Turan ve Andre Gomes ile yollarını ayırmayı planlıyor. Bu nedenle kulüp yönetimi, Mendes'in transfer haklarına sahip olduğu diğer oyuncuların durumunu Portekizli menajerle görüştü.

Toplantıda Mendes'in Monaco'dan Fabinho, Benfıca'dan Semedo ve Valencia'dan Cancelo'yu Barcelona'ya önerdiği; Mundo Deportıvo gazetesi tarafından gündeme getirildi.

TÜRKİYE'Yİ DE YAZDILAR

Gazete, Arda Turan'a Çin Ligi'nin yanı sıra; Premier Lig, Serie A ve Türkiye'den de talip takımların bulunduğunu öne sürdü. Bununla birlikte Sportıng Lizbon'un da Arda Turan'ı kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

BASINDA YER ALAN DİĞER İDDİA

Milli Takım uçağında, gazeteci Bilal Meşe'ye saldırarak gündemi uzun süre meşgul eden ve tüm gözleri üzerine çeviren Arda Turan'a dev talip. Barcelona'nın gözden çıkardığı ve milli takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan'a Premier Lig'in ünlü ekibi teklif götürecek.

Arsenal, 30 yaşındaki oyuncu için Katalanlara tam 30 milyon Euro bonservis önerdi. Barça ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefleyen Ada temsilcisi bu transferi bitirmekte kararlı. Inter'in de talip olduğu Arda'yı ısrarla kadrosunda görmek isteyen Arsene Wenger, yıldız ismi takımdan ayrılacak olan Alexis Sanchez'in yerine düşünüyor.

İspanyol basınında çıkan habere göre ise Arda Turan tüm tekliflere rağmen Barcelona'dan ayrılmak istemiyor. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Marca, Barça'nın Arda'yı göndermek istediğini ancak 30 yaşındaki oyuncunun buna yanaşmadığını duyurdu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler