SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müthiş iddia! Ronaldo 200 milyon euroya Manchester United'a!

BBC muhabiri Julien Laurens'e göre Manchester United ve Ronaldo arasında ön görüşme yapıldı. Eğer bu transfer gerçekleşirse Real Madrid'in 200 milyon euro bonservis ödemesine kesin gözüyle bakılıyor.

İspanya'da vergi kaçırdığı haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Real Madrid ile yolları ayırma aşamasına gelen Portekizli Cristiano Ronaldo'yla ilgili her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor.

Real Madrid'den ayrılması gündemde olan Ronaldo'nun İngilizlere göre yeni adresi şimdiden belli. Paris Saint-Germain ve Çin kulüplerinden aldığı teklifler bir yana İngiliz basını yıldız futbolcunun Manchester United'a geleceğine kesin gözüyle bakıyor.

Ronaldo'nun 8 yıl önce yollarını ayırdığı eski kulübüyle iyi ilişkiler içerisinde bulunması bu kararı almasına yardımcı olduğu yönünde iddialar bulunuyor. BBC muhabiri Julien Laurens'e göre Manchester United ve Ronaldo arasında ön görüşme bile yapıldı. Eğer bu transfer gerçekleşirse Real Madrid'in 200 milyon euro bonservis ödemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Vergileri dahil 4 yıl için kasasından 200 milyon euro daha çıkan Real Madrid, bu transfer gerçekleşirse eğer 400 milyon euro tasarruf etmiş olacak.

Önceki gün Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Ronaldo için başta Premier Lig olmak üzere Çin ve Fransa'dan teklifler geldiğini açıklamıştı.

Öte yandan, Konfederasyon Kupası mücadelesi için milli takımla kampa giden yıldız futbolcu burada Beşiktaş'ta forma giyen takım arkadaşı ve yakın dostu Quaresma'ya da takımdan ayrılmak istediğini "Artık benim için geri dönüş yok" sözleriyle dile getirdiği iddia edildi. (CnnTürk)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler