SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan Barcelona'dan ayrılacak mı? Açıklandı

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun son zamanlarda yaşadığı olaylarla ilgili çok önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bulut, Arda'nın Barcelona'da mutlu olduğunu ve sözleşmesinin sonuna kadar Katalan ekibinde kalmak istediğini açıkladı.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun Barcelona'dan ayrılacağı iddialarına cevap verirken, Milli Takım kariyerini noktalaması ve kumar iddiaları ile ilgili de konuştu.

Barcelona'dan kimsenin Arda'yı istemediğini söylemediğini ve Arda'nın takımda devam edeceğini belirten Bulut, "Barcelona'dan kimse benimle temasa geçip, Arda'nın transfer olmaya uygun olduğunu söylemedi. Bu yüzden şu anda bizim planımız, gelecek yıl da burada devam etmek. Dünya üzerinde hiçbir kulüp ile transfer için bir görüşmeme olmadı. Eğer Barcelona Arda'yı takımda düşünmediklerini söylerse, o zaman başka bir hikaye başlar" ifadelerini kullandı.

"ARDA TURAN ÇOK SAKATLIKLAR YAŞADI"

Arda'nın sakatlıklarla dolu bir sezon geçirdiğini vurgulayan temsilci, "Arda'nın sözleşmesinde 3 yıl daha var, Barcelona'da mutlu. Onun için kolay bir sezon olmadı, çünkü sakatlıklar yaşadı ve 2. yarı iyi değildi. Ancak Arda mutlu. Ve ayrıca Ernesto Valverde'nin teknik direktörlüğe gelmesine de memnun oldu" dedi.

[Arda Turan’dan kumar açıklaması](https://www.mynet.com/arda-turandan-kumar-aciklamasi-111427-myspor)

"HERKES ARDA, ARDA, ARDA DİYORDU"

Milli Takım'ı bırakma kararı ile ilgili konuşan Ahmet Bulut, "Zor bir karardı, ancak üzerinde düşünüldü. Üzerinde çok baskı vardı. Artık ayrılmak için doğru zamanın geldiğini düşündü. Herkes Arda, Arda, Arda diyordu. O Milli Takım'ın odağında olmak istemedi. Ne olduğu uzun hikaye, ancak Arda iyi. Karar alındı ve Milli Takım kariyeri sona erdi" diye konuştu.

"ARDA HİÇBİR ZAMAN KUMAR OYNAMADI"

Arda'nın kumarda ciddi miktarda para kaybettiği iddiasına da cevap veren menajer, "Arda hiçbir zaman kumar oynamadı. Bir servet kaybettiği iddiası yalan. Bu bir iftira, bu iş artık avukatlarımızın elinde ve bunu yayınlayanları mahkemeye vereceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler