SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona, Arda Turan'ın kalemini kırdı!

İspanyol Sport gazetesi Barcelona'nın bu yaz 4 isimle bağlarını koparacağını bu isimlerden ikisinin kesin olarak Barcelona'nın 2018 kadrosunda yer almayacağını yazdı... İspanyol deviyle 1 yıllık daha kontratı bulunan 33 yaşındaki savunmacı için maliyet araştırması yapan Galatasaray Yönetimi, ayrıca detaylı sağlık raporu da talep edecek. Bunun sebebi ise Fransız futbolcunun sakatlıklar nedeniyle bu sezon sadece 16 kez forma giyebilmiş olması.

İspanyol Sport gazetesi Barcelona'nın bu yaz aralarında Arda Turan'ın da yer aldığı 4 isimle bağlarını koparacağını bu isimlerden ikisinin kesin olarak Barcelona'nın 2018 kadrosunda yer almayacağını yazdı...

Barcelona yeni teknik direktörü Ernesto Valverde ile birlikte kadroda ciddi değişikliklere gidiyor...

Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Barcelona'da 4 ismin bileti kesildi. İşte o isimler ve transfer detayları:

Gönderilecek isimler arasında yer alan Lucas Digne için de Lyon’un devrede olduğu öne sürüldü.

Barcelona’da yeterince şans bulmadığı için ayrılmayı düşünen Rafinha ile de Juventus, Roma ve Liverpool’un ilgisi olduğu iddia edildi.

Katalanların kesin olarak göndereceği ifade edilen milli futbolcumuz Arda Turan'ın daha önceleri Barça’da devam etmek istediği ancak son haftalarda bu kararını değiştirdiği ifade edildi.

Arda Turan’ın Arsenal ile anlaşmak üzere olduğu iddia edilirken, Barcelona’nın Arda Turan ile yollarını ayırma planı ise Çin’den gelecek teklifler dahilinde olacak.

Barça'da kalemi kırılan diğer bir isim Jeremy Mathieu. Savunmaya lider özellikli bir oyuncu arayan Galatasaray, 33 yaşındaki savunmacı ile anlaşması bekleniyor.

İspanyol deviyle 1 yıllık daha kontratı bulunan 33 yaşındaki savunmacı için maliyet araştırması yapan Galatasaray Yönetimi, ayrıca detaylı sağlık raporu da talep edecek. Bunun sebebi ise Fransız futbolcunun sakatlıklar nedeniyle bu sezon sadece 16 kez forma giyebilmiş olması.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler