SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sporting Gijon 2 - 3 Real Madrid

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 32. haftasında Real Madrid, deplasmanda Sporting Gijon'u 3-2 yendi.

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Sporting Gijon, 14. dakikada Duje Cop'un golüyle 1-0 öne geçti. Son haftalardaki formda futbolcusu Isco ile gole karşılık veren Real Madrid, 17. dakikada beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1'lik skorla sona erdi.

İkinci yarıya golle başlayan Sporting Gijon, 50. dakikada Mikel Vesga'nın ağları havalandırmasıyla 2-1 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Real Madrid, 59. dakikada Alvaro Morata'nın kafa golüyle yeniden skoru dengeledi. Real Madrid, aradığı golü 90. dakikada Isco ile bularak Gijon deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

[Sunderland 2 - 2 West Ham United](https://www.mynet.com/sunderland-2-2-west-ham-united-108996-myspor)

Puanını 75'e çıkaran ve halen 1 maç eksiği bulunan Real Madrid, 32. haftayı lider tamamlamayı garantiledi. Sporting Gijon ise 22 puanla 18. sırada kaldı.

Real Madrid'te sakat futbolculardan Gareth Bale, Pepe ve James Rodriguez'in yanı sıra teknik direktör Zinedine Zidane'ın kararıyla dinlendirilen Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve kaleci Keylor Navas maçın kadrosunda yer almadı.

[Inter 2 - 2 Milan](https://www.mynet.com/inter-2-2-milan-108982-myspor)

Eflatun-beyazlı ekip, zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede gelecek hafta sahasında lig ikincisi Barcelona ile karşılaşacak.

ATLETIC MADRID EVİNDE FARKLI

Diego Simeone'nin öğrencileri, ligde son sırada yer alan Osasuna'yı 3-0'lık skorla farklı mağlup etti. Ev sahibi ekine galibiyeti getiren golleri 30 ve 47. dakikalarda Yannick Carrasco ve 61'de Filipe Luis kaydetti.

Bu galibiyetle puanını 65'e yükselten Atletico, ligde 3. sıradaki yerini korudu.

[Yunus Mallı ve Kerem Demirbay Bundesliga'ya damga vurdu!](https://www.mynet.com/yunus-malli-ve-kerem-demirbay-bundesligaya-damga-vurdu-108995-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler