SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ter Stegen: 'Arda seneye de takımda olacak'

Barcelona'nın genç file bekçisi Marc-Andre Ter Stegen, Arda Turan'ın gelecek sene de kulüpte olacağını açıkladı. Barcelona'nın Alman kalecisi Marc-Andre Ter Stegen, İspanyol basınına verdiği özel röportajda Arda Turan ile Şampiyonlar Ligi için tutuştukları iddia için konuştu ve milli oyuncumuzun geleceği ile ilgili de önemli bir ifade kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaları durumunda Arda'nın sakallarını keseceğini kaydeden 24 yaşındaki oyuncu, "Eğer Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsak, ben saçlarımı kazıyacağım ve Arda Turan da sakallarını kesecek. Kim kimi tıraş eder bilmiyorum, bu konuda konuşmadık ama ben yapmak isterim. Gelecek sezonun ilk gününde bunu yaparım, yeni sezona yeni bir başlangıç olur" dedi.

"ARDA TURAN SENEYE DE BURADA OLACAK"

Arda Turan'ın takımdan ayrılması durumunda ne yapılacağı sorulan Ter Stegen, "Burada olacak, o burada olacak" şekilde cevabıyla Arda'nın takımda kalacağının da sinyallerini verdi.

Barcelona'da bu sezon skor anlamında başarılı bir dönem geçiren Arda Turan'ın ismi son dönemde Çin kulüpleri ile anılmaya başlanmış ve ciddi bir rakam karşılığında transferin gerçekleşebileceği iddia edilmişti. Arda Turan'ın Barcelona ile sözleşmesi 2020'de sona eriyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler