SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Çolak: 'Barcelona'dan 3 puan almak istiyoruz'

Deportivo La Coruna'da forma giyen milli futbolcu Emre Çolak, Barcelona ile oynayacakları maça ilişkin, "Her zamanki oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Barcelona'dan 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Emre Çolak, La Liga'nın 27. haftasında milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona ile yarın oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Deportivo La Coruna'da ilk sezonunu yaşamasına rağmen sergilediği performansla İspanyol futbol kamuoyunun beğenisini kazanan Emre, kendisini göstermek adına Barcelona maçının iyi bir fırsat olduğunu ifade etti.

"İnşallah puan ya da puanlar alırız"

Barcelona ile oynanan karşılaşmaların çok önemli olduğunu belirten 25 yaşındaki futbolcu, şunları dile getirdi:

"Her futbolcu için böyle maçlarda oynamak çok büyük keyiftir. Motivasyonunuz çok daha yüksek olur. Her zamanki oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Barcelona, Paris Saint-Germain karşısında tarihi bir galibiyet aldığından dolayı çok mutlu. İnşallah puan ya da puanlar alırız."

"Kolay kolay penaltı kaçırmam"

Emre Çolak, La Liga'nın 24. haftasında Sporting Gijon'u deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşmada kaçırdığı penaltı vuruşuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Panenka penaltısı atacaktım ama topa doğru koşarken kararımı değiştirdim. Bundan dolayı penaltı vuruşundan faydalanamadım. Sezon öncesinde Sporting Gijon'a karşı bir hazırlık maçı oynamıştık ve karşılaşma penaltı atışlarına kalmıştı. O zaman Panenka penaltısı atmıştım, bir kez daha mı atsam diye düşündüm. Sonrasında, kaleci belki beni hatırlar diye fikir değiştirdim. Kararsız kalınca da nereye vuracağımı bilemedim. Yoksa kolay kolay penaltı kaçırmam."

"Hepsi kaliteli ve efendi insanlar"

Deportivo La Coruna camiasının Türkleri sevdiğini, takım arkadaşlarının da kendisine büyük yardımı olduğunu kaydeden Emre konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Karakterli futbolculardan kurulu bir takıma geldiğim için çok şanslıyım. Hepsi çok kaliteli ve efendi insanlar. Buraya uyum sağlayabilmem için bana yardım ettiler. Hiçbirisinin hakkını ödeyemem.

Takımda çok fazla yıldız oyuncu da olmadığı için herkes birbirine karşı çok anlayışlı. Bu da benim için bir avantaj."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler