SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sergio Ramos, İspanya'yı karıştırdı

İspanya Kral Kupası çeyrek finalinde dün gece Sevilla ile Real Madrid karşı karşıya geldi. 90+3'te Karim Benzema'nın attığı golle 1 puanı kurtaran konuk ekip Real, böylece yenilmezlik serisini 40 maça taşıdı ve ezeli rakibi Barcelona'nın rekorunu kırdı. Ancak maça asıl damga vuran Sergio Ramos'tu.

Sevilla altyapısından yetişen ve bu kulüpten eflatun beyazlılara 2005'te 30 milyon euro karşılığında giden deneyimli savunma oyuncusuyla tribünler arasında büyük gerginlikler yaşandı.

Tribüne hareket çekti

Ramos takımının ikinci golünü penaltıdan kaydeden isimdi. Panenka penaltısı olarak bilinen bir vuruşla fileleri havalandıran 30 yaşındaki futbolcu, bu dakikadan sonra tribünleri iyice kızdırdı. Golün ardından kendisine yabancı madde yağdıran Sevilla kale arkası tribününe formada yazılı ismini gösteren milli futbolcu, ardından da taraftarla polemiğe girdi.

10 yıllık husumet

Rakip taraftara sizi duyamıyorum hareketi yapan Ramos'a tribünler el kol hareketleri ve küfürlü tezahüratlarla karşılık verdi. Yetiştiği kulübe gereken saygıyı göstermediği yönünde eleştirilen Sergio Ramos ile Sevilla tribünleri arasındaki gerginlik 10 yıldır sürüyor ve hemen her buluşmada benzer görüntüler ortaya çıkıyor.

'Anneme sövüyorlar'

Ramos maçtan sonra, "Bana hakaret eden insanlar saygıyı hak etmiyorlar. Alves ve Rakitiç buraya gelince bir şey olmuyor ama benim anneme küfrediyorlar. Ve sizin annenize küfredildiğinde herhalde mutlu olamazsınız. Buraya gelince hep aynı şeyler oluyor ama ben Real Madrid'in kaptanıyım ve takımım için sahada en iyisini yapmak zorundayım" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler