SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan'ın aklı Çin'de!

Evergrande’nin 18 milyonu peşin 54 milyon dolarlık teklifi Arda Turan’ın aklını çelmeye yetti. Kazadığının 3.5 katı önerilen yıldız oyuncu transfere sıcak bakarken, Barça’yı astronomik teklifle ikna etmeyi planlayan Çinliler devre arasında transferi resmiyete dökmek istiyor.

İspanyol devi Barcelona’da son günlerde fırtınalar estiren yıldızımız Arda Turan, kariyeriyle ilgili çok önemli bir karar almanın eşiğine geldi.

Son günlerde Katalan devinde çıktığı maçlarda fırtınalar estiren, son 1 ayda iki kez hat-trick yaparak takımın en golcü 3. oyuncusu olmayı başaran A Milli futbolcu, Çin’de sezonu şampiyon tamamlayan Guangzhou Evergrande’den aldığı astronomik teklif ciddi bir şekilde düşünmeye başladı.

Scolari’nin çalıştırdığı, kadrosunda Jackson Martinez ve Paulinho gibi süperstarları barındıran Guangzhou’nun Arda Turan’a ilk 18 milyon Dolar’ı (63.3 milyon Lira) peşin olmak üzere 3 yıllık sözleşme önerdiği kesinlik kazandı. Çin ekibinin, kalan 36 milyon Dolar’ı da kısa vadeli taksitlerle ödemeyi taahhüt ettiği öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler