SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Griezmann: 'O iki kulübe asla gitmem'

Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Antoine Griezmann, takımdan ayrılması durumunda asla gitmeyeceği iki takımı açıkladı.

Atletico Madrid'in süperstarı Antoine Griezmann, İspanya basınında çıkan "Real Madrid'e gidecek" haberlerine yanıt verdi.

Fransız Telefoot'a konuşan Griezmann, "Atletico'da kendimi harika hissediyorum. Şampiyonluklar kazanmak isterim ama bunun için Real Madrid'e gitmem. Çünkü, onlar bizim en büyük rakibimiz. Ayrıca, iki takım arasında bir anlaşma var bu konuyla ilgili." dedi.

[Dirk Kuyt: 'Gerrard harika bir hoca olacak'](https://www.mynet.com/dirk-kuyt-gerrard-harika-bir-hoca-olacak-103842-myspor)

Paris Saint-Germain tarafından istendiğine dair gelen soruya Griezmann, "PSG, çok ilgi çekci bir kulüp ama Ligue 1 hiç hoşuma gitmiyor. La Liga veya Premier Lig, oynamak için en ideal ligler. Amacım, Atletico'dan öyle kolay ve hızlıca ayrılmak değil" diyerek sözlerini sürdürdü.

Ballon d'Or kazanma ihtimaliyle ilgili konuşan Fransız yıldız, "Bu benim hedeflerimden biri ama Cristiano Ronaldo, hem Şampiyonlar Ligi'ni, hem Avrupa Şampiyonası'nı kazanarak bunu hak etti. Lionel Messi de çok fazla gol atıyor ve ondan fazla atmak imkansız." diyerek sözlerini noktaladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler