SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İspanya'da gündemi değiştiren transfer

Barcelona tarihine geçen Pep Guardiola'ya, ezeli rakibi Real Madrid'in transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Pep Guardiola'nın biyografisini yazan Marti Perarneu, Benitez sonrası Real Madrid'in ilk adayının Guardiola olduğunu söyledi. Perarneu, "Guardiola ile sözleşme imzalamak için menajeri Josep Maria Orobitg ile temas kurdular. Ama o sırada Bayern'in başında olan Guardiola, işi başından reddetti. Gayet iyi biliyorum, çünkü ben de oradaydım" diye konuştu.

Şu an Real Madrid'i çalıştıran Zinedine Zidane, 4 Ocak 2016'da Real Madrid'in teknik direktörü oldu. 2 Nisan'da Barcelona'yı Nou Camp'ta 2-1 yenerek hem ezeli rakibinin 39 maçlık yenilmezliğine son verdi hem de 2007'de Bernd Schuster'den sonra ilk El Clasico'sunu galibiyetle kapatan ilk Real Madrid Teknik Direktörü oldu.

Ligi Barcelona'nın bir puan gerisinde ikinci bitirdi ama 28 Mayıs'ta Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. 18 Eylül'de Espanyol'u 2-0 yenerek üst üste 16 La Liga galibiyetiyle kulüp rekorunu kırdı. Real Madrid ile bir yılı doldurmadan bu başarıları yakalayan Fransız futbol adamının Rafael Benitez sonrası mor-beyazlıların ilk tercihi olmadığı öne sürüldü. İşte Marti Perarneu'in bu iddası Real Madrid ile Barcelona arasında yeni bir gerilime daha yol açacağa benziyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler