SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Çolak neden kadro dışı kaldı?

İspanya'da Deportivo La Coruna forması giyen Emre Çolak, Celta Vigo maçında kadroya alınmayınca taraftarlar tepki gösterdi.

Sezon başında Galatasaray’dan ayrılarak Deportivo La Coruna’ya transfer olan Emre Çolak, İspanya’da adeta yeniden doğdu. Sergilediği performansla eylül ayının futbolcusu seçilen ve takımının yıldızları arasında gösterilen Emre Çolak, taraftarın da sevgilisi oldu. Celta Vigo maçında Emre Çolak’ın ilk 18’e alınmadığını öğrenen taraftarlar, karara büyük tepki gösterdi.

Herhangi bir açıklama yapılmadan Celta Vigo ile oynanan maçın kadrosuna alınmayan Emre Çolak’ın bu durumu, İspanyol basını ve Deportivo La Coruna taraftarlarını şaşkına çevirdi.

Deportivo La Coruna taraftarlarının sahip çıktığı Emre Çolak’a İspanyol bir takipçisi Twitter’dan ‘Sakat mısın?’ şeklinde soru yöneltirken, Emre ise bu soruya ‘Hayır’ yanıtını verdi. Taraftarların yoğun tepkisine maruz kalan, teknik direktör Gaizka Garitano ise Emre Çolak’un maç kadrosuna alınmamasının teknik bir karar olduğunu söyledi.

Coruna'dan iki yerel gazeteci German Dobarro ve Pepe Torrente'nin konuyla ilgili iddialarına göre 25 yaşındaki oyuncunun antrenman performansının, kararın gerekçesi olduğu bildirildi.

Emre'nin maçtan önceki son idmandaki performansının tatmin edici bulunmadığı, hocası tarafından yeteri kadar gayretli görünmediği için kadro dışı bırakılmış olabileceğine dikkat çekildi.

Emre Çolak’ın kadroya alınmadığı maçta Celta Vigo kendi sahasında ezeli rakibi Deportivo’yu ezdi geçti ve Galiçya derbisinde rakibini 4-1 mağlup etti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler