SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Valencia 2 - 3 Barcelona

Barcelona Arda Turan'ın yokluğunda zorlandı... Valencia ile deplasmanda karşılaşan Katalan ekibi, 90+4'te Lionel Messi'nin penaltı golü ile rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

La Liga'nın 9. hafta mücadelesinde Barcelona, deplasmanda Valencia'yı 3-2 mağlup etti.

Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığı maçta Barcelona, 14. dakikada talihsiz bir sakatlık daha yaşadı. Katalan ekibinin orta alandaki en önemli isimlerinden Andreas Iniesta girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı ve oyuna devam edemedi.

22. dakikada Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, ceza sahası dışında çektiği şutla fileleri havalandırdı ve konuk ekibi deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıdı. Bu gol ilk devrenin de skorunu belirledi.

[Barcelona'da Andres Iniesta şoku!](https://www.mynet.com/barcelonada-andres-iniesta-soku-102262-myspor)

Mücadelenin ikinci devresinde Valencia golleri peş peşe buldu. 52. dakikada Barcelona'nın Valencia'ya kiraladığı Munir El Haddadi maçta skora denge getiren golü barcelona ağlarına yolladı.

Bu golün 4 dakika sonrasında eski Fenerbahçeli Luis Nani'nin asistinde Rodrigo takımını 2-1 öne geçirdi.

Yediği golün ardından rakip kalede daha etkili ataklar geliştiren Barcelona, hafta içerisinde 'Altın Ayakkabı'sına kavuşan Luis Suarez'in maçta eşitliği yakaladı. 2-2.

Maçta son sözü Lionel Messi söyledi. 90+4. dakika kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Arjantli yıldız, topu direğin dibinden ağlara yolladı ve takımını yeniden öne geçirdi. 3-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve konuk ekip sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu ardından Barcelona puanını 19'a yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Valencia ise 10 puanda kaldı.

La Liga'da günün ilk maçında Espanyol sahasında Eibar ile 3-3 berabere kaldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler