SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ronaldo Zidane'a küfür etti

Las Palmas - Real Madrid maçında oyundan alınan 72. dakikada oyundna alınan Cristiano Ronaldo'nun teknik direktör Zidane'a küfür ettiği orta ya çıktı.

İspanya 1. Ligi Primera'da Las Palmas ile Real Madrid geçen cumartesi 2-2 berabere kaldı. Eflatun-Beyazlılar bu beraberliğe rağmen liderliğini sürdürürken 72. dakikada çok ilginç bir olay yaşandı. Cristiano Ronaldo, yerini Lucas Vazquez'e bıraktı. Portekizli futbolcunun kulübeye giderken teknik direktörleri Zinedine zidane'a o... çoçuğu dediği ortaya çıktı.

İlk kez oyundan alındı

Ronaldo, Zidane'ın bu kararının ardından 7 yıldır formasını giydiği Real Madrid'de ilk kez oyundan alınmış oldu. Eski performansından oldukça uzak bir görüntü sergileyen yıldız futbolcu, bu sezon forma giydiği maçlarda sadece 2 gol atabildi.

'Dinlendirmem gerekiyordu'

Son olarak yaptığı değişiklikle ilgili bir açıklamada bulunan Zidane ise, "Çarşamba günü bir maç oynadık ve onu dinlendirmem gerekiyor. İyi oynadı ama değişiklik yapmam gerekiyordu çünkü salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçımız var." dedi.

"Sinirli miydi?" sorusunu yanıtlayan Fransız çalıştırıcı, "Sinir? Hayır. Bence bu sizin yorumunuz. Her futbolcu sürekli sahada olmak ister ama benim oyuncularımı düşünmem gerekiyor, özellikle Ronaldo'yu." sözlerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler