SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid'de Ronaldo krizi! İlk kez...

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Real Madridli Cristiano Ronaldo, son zamanlarda eski performansından çok uzakta...

7 yıl önce 94 milyon Euro'ya geldiği Real Madrid'in en büyük hücum silahı olan Portekizli futbolcu, bu sezon forma giydiği maçlarda sadece 2 gol atabildi. Gol atamamasının yanı sıra futbol olarak da bir şey ortaya koyamayan Ronaldo, dün takımının 2-2 berabere kaldığı Las Palmas maçında bir ilki yaşadı.

Karşılaşmanın 71. dakikasında yerini Lucas Vazquez'e bırakmak zorunda kalan Portekizli futbolcu, 7 yıldır oynadığı Real Madrid'de ilk kez oyundan alınmış oldu.

Son 3 lig maçında Ronaldo'nun istatistikleri o kadar kötü ki, istatistiklerde ezeli rakibi Lionel Messi'ye ulaşamadığı gibi Barcelona'nın kalecisi Ter Stegen'in bile gerisinde kaldı.

Ter Stegen son 3 maçta 175 pas atarken, yüzde 86 isabet oranı yakaladı. Ronaldo ise sadece 75 pas yapabildi ve bunların yüzde 80'inde başarılı oldu. Ronaldo, en büyük silahlarından biri olan dripling konusunda da Ter Stegen'e yakalandı! Her iki isim 1'er dripling yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler