SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona, Srna'yı transfer ediyor

Dani Alves'in Juventus'a gidişinin ardından sağ bekte sıkıntı yaşayan Barcelona, gözünü 34 yaşındaki Srna'ya dikti.

Shkahtar Donetsk'in 34 yaşındaki kaptanı Dario Srna'nın Barcelona'ya transfer olacağı iddia edildi. Hırvat basınında çıkan haberlere göre yıldız oyuncunun Katalan kulübüyle imzalayacağı sözleşme ile ilgili olarak da futbolcuya tartışma çıkartan bir rahatlık sunulacak.

Arda Turan'la aynı dönemde transfer edilen Aleix Vidal'den de bekleneni alamayan Luis Enrqiue, Sergi Roberto'yu bu bölgeye entegre ediyor. Ancak ara transfer döneminde bu sorunu çözmeye kararlı olan Barcelona, Diego Alves'ten sonra bir türlü dolduramadığı sağ beki Shakhtar Donetsk'in Hırvat oyuncusu Darijo Srna'yla kapatacak.

Hırvat basınında yer alan haberlere göre 34 yaşında olmasına rağmen tecrübesi nedeniyle Barcelona'nın Srna'da karar kıldığı belirtildi. Katalan ekibinin Ocak ayında yıldız futbolcu ve kulübüyle görüşerek transferi tamamlaması beklenirken oyuncunun sözleşmesinde ilginç bir detay olacağı ifade edildi.

Srna'nın Shakhtar Donetsk'te futbol hayatını sonlandırmak istediği ve bu yüzden Barcelona ile kısa süreli bir anlaşma yapacağı iddia edilirken futbolcuya 6 aylık bir kontrat önerileceği ve oyuncu isterse tekrar eski kulübüne dönebileceği aktarıldı.

2003 yılında Hajduk Split'ten Shakhtar Donetsk'e transfer olan Darijo Srna, 13 yıldır Ukrayna ekibinin formasını giyiyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler