SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neymar'dan 40 milyon Euro'ya ret

Neymar'ın transfer döneminde Paris Saint-Germain’in önerdiği çok yüklü bir kontratı, elinin tersiyle ittiği ortaya çıktı. Menajerine göre; Brezilyalı yıldız, futbol hayatına Barcelona'da devam etmek için, yıllık 40 milyon Euro’luk teklife "hayır" yanıtını verdi.

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, uzun süren transfer söylentilerine geçtiğimiz temmuz ayında nokta koydu ve Katalan kulübüyle 5 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Adı Manchester United ile anılan Neymar için Paris Saınt-Germaın'in reddedilmesi zor bir teklif yaptığı ortaya çıktı. ESPN'e konuşan Neymar'ın menajeri Wagner Ribeiro, Paris ekibinin oyuncuya halihazırdaki sözleşmesinin iki katını teklif ettiğini ancak yine de ret yanıtı aldığını açıkladı.

Parıs Saınt-Germain'in Neymar'ı kadrosuna katmak için 190 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığını vurgulayan Ribeiro, Brezilyalı oyuncuya da yıllık 40 milyon euro maaş önerildiğini iddia etti. Neymar'ın Barcelona'da kalmayı tercih etmesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmediğini dile getiren Wagner Ribeiro, Katalan kulübüyle çok daha düşük bir kontrata imza atıldığını söyledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler