SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United'tan Pogba'ya çılgın teklif

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren Manchester United, Juventus'un yıldızı Paul Pogba için 60 milyon pound önerdi.

İngiliz Premier Lig ekiplerinden Mancehster United, Paul Pogba'yı transfer edebilmek için Juventus'a resmen 60 milyon pound teklif etti. Bu meblağ, İngiliz takımları arasında en yüksek transfer teklifi olarak tarihe geçti.

Yeni teknik adam Jose Mourinho, Paul Pogba transferine yeşil ışık yaktı. 200 milyon pound transfer bütçesi olan takım, Fransız orta saha oyuncusu için 60 milyon poundluk teklifte bulunarak ülke çapında bi rekora imza attı.

Adı sıkça Barcelona ile anılan Pogba'nın Torino'daki kiralık evinden çıkıp Barcelona'dan ev alması, 23 yaşındaki oyuncunun Katalan kulübüne katılacağının sinyali olarak algılandı. Her ne kadar Pogba'nın yakın çevresi oyuncunun yatırım amaçlı ev aldığını söylese de birçok kişi, Fransız'ın bu yaz La Liga'da top koşturacağına inanıyor.

Son zamanların en kötü sezonunu yaşayan ve ligi 5.likle bitiren Manchester United, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kadroda yeniliğe gidecek olan Portekizli teknik adam, kulübü Juventus'la sözleşmesi 2019'da sona erecek olan Paul Pogba'yı transfer etmek konusunda ısrarcı. Önceden Manchester'ın U18,U21 ve a takımında forma giydikten sonra İtalyan devinin yolunun tutan yıldız futbolcu; yüksek pas kabiliyeti, azmi ve futbol becerisiyle Mourinho'nun kuracağı yeni United'da ihtiyaç duyulan bir oyuncu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler