SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United'ın yeni teknik direktörü Jose Mourinho

Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen Portekizli Jose Mourinho, Premier Lig ekibi Manchester United ile anlaştı.

Sky Sports'un son dakika geçtiği habere göre tecrübeli teknik adam Manchester United ile Londra'da bir otelde anlaşma imzaladı. Kırmızı şeytanların Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ed Woodward ile bir araya gelen Portekizli teknik adamın kırmızı-siyah kravat takması ise gözlerden kaçmadı.

Manchester United'in resmi açıklamayı 27 Mayıs Cuma günü yapması bekleniyor.

ALEX FERGUSON'DAN SONRA BAŞARI HAYAL OLDU

2013 yılında Alex Ferguson'un emekli olmasından sonra takımın başına David Moyes'i getiren İngiliz ekibi İskoç hocayla Lig'i 7. sırada bitirdi. David Moyes'in istifa etmesinden sonra geçici olarak takımın başına getirilen Ryan Giggs takımı kötü gidişattan biraz olsa kurtarmıştı. Ryan Gigga aynı zamanda kulübün tarihindeki ilk geçici teknik direktör olmuştu. Gallerli teknik adamın ardından bu seferde takımı Hollandalı Louis Van Gaal'e emanet eden Manchester ekibi Lig'i 5. sırada bitirmiş, FA Cup finalinde ise Crystal Palace'yi 2-1 yenerek kupayı müzesine götürmüştü. FA Cup finalinin ardından iki gün sonra ise Louis Van Gaal istifa etmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler