SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Guus Hiddink'den Leicester City itirafı

Chelsea'nin Hollandalı menajeri Guus Hiddink, Leicester City'nin sezon başında Ranieri ile anlaşmadan önce kendisiyle görüştüğünü açıkladı.

Chelsea Teknik Direktörü Guus Hiddink, Leicester City’nin şampiyon olmasının ardından Tilkiler’le ilgili bir itirafta bulundu.

Hollanda’da yayın yapan De Telegraaf’a konuşan Hiddink, ”Leicester City, sezon başında bana bir teklifte bulundu. Bu doğru fakat o dönem sadece dinlenmek istiyordum ve takım çalıştırmak isemiyordum. Bu nedenle teklifi geri çektim” ifadelerini kullandı.

[İngiltere Premier Lig'de şampiyon Leicester City](https://www.mynet.com/ingiltere-premier-ligde-sampiyon-leicester-city-96029-myspor)

Chelsea’nin başına geçtiği zamanda takım içinde negatif bir atmosferin var olduğunu ve herkesin panik içinde olduğunu dile getiren Hiddink, Maviler’in teklifine evet dediği için pişman olmadığını sözlerine ekledi. İyi bir yarım sezon geçirdiklerini ifade eden Hollandalı çalıştırıcı, ”Takım kötü bir gidişat içindeydi ancak ligin ikinci yarısında muhteşem bir performans ortaya koyduk. Kalan maçlarda da iyi sonuçlar alıp ligi bu şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler