SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mourinho'dan tarihi röportaj

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Liverpool maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Liverpool'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından tarihi tarihi bir flaş röportaja imza attı.

Yayıncı kuruluşun sorduğu her soruya, "Söyleyecek bir şey yok" diyen Portekizli teknik adam, geleceği ile ilgili de, "Bir şey söyleyemem" dedi ve yayından ayrıldı.

"HAK ETTİKLERİ SAYGIYI GÖRMÜYORLAR"

Jose Mourinho, maç sonrasındaki basın toplantısında ise "Oyuncular elinden geleni yaptı. Davranışlarından bunu hissedebilirsiniz. Bazı oyuncuların normal seviyesinin altında oynadığını düşünüyor olabilirsiniz, ancak fazla böyle oyuncu yok. En fazla 2 oyuncudur. Bazı oyuncularım soyunma odasında çok üzgündü. Hak ettikleri saygıyı görmüyorlar" diye konuştu.

[Chelsea'nin Mourinho'yu gönderme planı](https://www.mynet.com/chelseanin-mourinhoyu-gonderme-plani-88099-myspor)

"NE DÜŞÜNDÜĞÜMÜ SÖYLERSEM, CEZA ALIRIM"

Hakem kararlarına da isyan eden Jose, "İlk yarıya 2 dakika eklendi. Gol ise 2:35'te geldi. İkinci yarıda olanlar bazı kritik anların sonuçlarıydı" şeklinde konuşurken, Lucas Leiva'nın kırmızı kart görmesi gerektiği ile ilgili de, "Siz ne düşünüyorsunuz? Siz federasyondan ceza almadınız. Ben ne düşündüğümü söylersem, ceza alırım" ifadelerini kullandı.

[Mourinho’yu göndermek kolay değil!](https://www.mynet.com/mourinhoyu-gondermek-kolay-degil-87149-myspor)

"BU BENİM SON MAÇIM DEĞİLDİ"

Görevden ayrılıp ayrılmayacağı sorulan deneyimli hoca, "Bu benim son maçım değildi. Şimdi ne mi olacak? Eve gideceğim, üzgün bir aile bulacağım. Biraz rugby izlemeye çalışacağım ve olaylardan kopacağım. Sonra yarınki idman ve çarşamba günü oynayacağımız maç için hazırlık yapacağım" cevabını verdi.

İşte Mourinho'nun aldığı kötü sonuçlara sosyal medyadan gelen bazı tepkiler;


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler