SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesut şov yaptı, Manchester United dağıldı

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında oynanan dev maçta Mesut Özil'in yıldızlaştığı maçta Arsenal, Manchester United'ı sahasında 3-0 mağlup etti. Premier Lig'de haftanın diğer önemli maçında Everton ile Liverpool derbi mücadelesinde 1-1 berabere kaldılar.

ALEXIS SANCHEZ'DEN BİR HARİKA GOL DAHA

20. dakikada Manchester yarı alanının solunda topla buluşan Şilili oyuncu topla içeriye doğru ilerledi ve yay üzerinde harika bir şutla topu 90'a göndererek skoru 3-0'a taşıdı.

MESUT ÖZİL ŞOV!

Dev maç Manchester United için şok, Arsenal ve Mesut Özil içinse şovla başladı. 6. dakikada topla rakip ceza sahasının sağ kanadında buluşan Mesut pasını penaltı noktasındaki Alexis Sanchez'e aktardı. Bu oyuncunun klas vuruşuyla Arsenal 1-0 öne geçti. Bu golün şokunu üstünden atamayan Manchester United bir dakika sonra kalesinde bir gol daha gördü. 7. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Mesut plase vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0'a taşıdı.

MAÇ ÖNCESİ

Ev sahibi Arsenal bu büyük karşılaşma öncesinde 13 puanla 7. sırada yer alıyor. Oynadığı 7 maçta 4 galibiyet alan Arsenal, 1 kez berabere kaldı 2 kez de mağlup oldu.

Manchester United ise 16 puanla 2. sırada yer alıyor. 'Kırmızı şeytanlar' bu karşılaşma öncesinde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet alırken 1 kez eşitliği bozamadı 1 kez de sahadan mağlup ayrıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler