SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liverpool devreye girdi, ortalık karıştı!

Sezon sonunda PSV Eindhoven’dan ayrılacağını açıklayan Memphis Depay’ın talipleri her geçen gün arıyor. Yıldız oyuncu ise henüz net bir açıklama yapmış değil.

Hollanda futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Memphis Depay’ın sezon sonunda hangi takıma transfer olacağı büyük bir merak konusu. Manchester United’ın bu transferi bitirme aşamasına geldiği söylenirken devreye Liverpool’un girdiğinin iddia edilmesi işleri bir anda değiştirdi.

Bu iddialar üzerine kısa bir açıklama yapan Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, “Onunla ilgilenip ilgilenmediğimiz konusunda bir şey söylemek istemiyorum. Bu çocuk gerçekten çok yetenekli. Transfer sezonunda çok sayıda oyuncuyu yakın merceğe alacağız. Eğer yönetim istediğim isimleri uygun bulursa transferler gerçekleşir” ifadelerini kullandı.

Depay ise dün yaptığı açıklamada transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Transferim hakkında hiçbir şey bilmiyorum, o yüzden söyleyecek de bir şeyim yok. Elbette güzel liglere gitmek istiyorum. Kulüplerin benimle ilgilenmesi hoş bir şey. Daha da başka bir şey söylemek istemiyorum. Neler olacağını hep beraber göreceğiz.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler