SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Premier Lig'de şaka gibi olay

İngiltere'de hafta sonu oynanan Chelsea-Manchester United maçı öncesi Hollywood filmlerini aratmayacak bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Otel çalışanı, Fellaini'nin ikizini görünce olanlar oldu.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Manchester United ile yapacağı karşılaşma öncesi Chelsea kafilesi otele girerken, teknik direktör Jose Mourinho'nun yanına gelen kapı görevlisi, Marouane Fellaini'nin forma giymeyeceği bilgisini verdi. Görevli, Belçikalı oyuncunun kot pantolonla otele geldiğini ve Chelsea'de forma giyen vatandaşı Eden Hazard'dan bilet aldığını söyledi.

FELLAINI'NİN İKİZİ TAKTİK DEĞİŞTİRECEKTİ

Başarılı orta saha oyuncusuna karşı hafta boyunca önlemler alan Portekizli menajer, bu bilgi üzerine "google images"e girerek Fellaini ile ikiz kardeşini arattı ve görevliye otele hangisinin geldiğini sordu. Görevlinin ikiz kardeş Monsour'u göstermesiyle bilginin yanlışlığı ortaya çıktı.

Fellaini'nin ilk 11'de sahaya çıktığı ve 90 dakika forma giydiği mücadeleyi Chelsea, yıldız futbolcu Hazard'ın 38. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler