SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester'ı karıştıran fotoğraf

Manchester City Kadın Futbol Takımı'nın golcüsü Toni Duggan, derbi sonrası paylaştığı bir fotoğraf nedeniyle özür dilemek zorunda kaldı.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Manchester United’ın Manchester City karşısında 4-2’lik galibiyeti ile sona eren derbi mücadelesinin ardından paylaşılan bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.

Manchester City Kadın Futbol Takımı’nda forvet olarak görev yapan Toni Duggan, maçın hemen ardından Manchester United Menajeri Louis van Gaal ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sevenleri ile paylaştı. Doggan ve Van Gaal dışında iki takım arkadaşının daha bulunduğu fotoğrafı resmi Instagram hesabına koyan 23 yaşındaki futbolcu, Manchester’da olay oldu.

Manchester City taraftarının büyük tepkisi çeken fotoğraf, derbi maçta alınan ağır mağlubiyetin bile önüne geçti. Hakarete hatta ağır küfürlere varan yorumlara sahne olan fotoğrafı paylaştığına bin pişman olan Duggan, özür dilemek zorunda kaldı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan genç forvet “Tüm Manchester City taraftarından yaptığım hata nedeniyle özür diliyorum. Manchester City Kulübü’nün bir parçası olmaktan ve bu formayı giymekten gurur duyuyorum” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler