SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiltere'de büyük skandal! 15 yaşındaki kızla...

Sunderland'in yıldız ismi Adam Johnson, 15 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

İngiltere Premier Lig takımı Sunderland'in oyuncusu Adam Johnson, 15 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Ada medyasından The Sun Gazetesi'nin haberine göre, 27 yaşındaki futbolcunun, Pazartesi sabah saatlerinde 1.85 milyon Pound değerindeki köşkünde 16 yaşından ufak bir kızla cinsel ilişkiye girdiği şüphesiyle gözaltına alındığı dile getirildi. Sivil kıyafetli polisler ve olay yeri görevlilerinin, 3 araç ve 1 polis minibüsüyle oyuncunun evine geldiği belirtildi. Aynı bölgede oturan bir kişi, gazeteye verdiği demeçte, "Tüm olay sabah 09.15 ile 09.35 saatleri arasında gerçekleşti. Bildiğim kadarıyla Adam Johnson, o evde kız arkadaşıyla beraber yaşıyordu" ifadelerini kullandı.

Serbest bırakıldı

Peterlee Polis İstasyonu önünde bekleyen gazetecilere açıklama yapan emniyet yetkilisi, 15 yaşında bir kızla cinsel ilişkiye girdiği şüphesiyle dün sabah saatlerinde gözaltına alınan 27 yaşındaki futbolcunun kefaletle serbest bırakıldığını bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Johnson'ın soruşturma sonuçlanana kadar kadro dışı bırakıldığı ve konuyla ilgili başka bir yorum yapılmayacağı ifade edilmişti. Sunderland, ligde bugün deplasmanda Hull City ile karşılaşacak.

2010-2012 yıllarında Manchester City'de oynayan, ardından Sunderland'e transfer olan Johnson, İngiltere Milli Takımı'nda da 2010 yılından bu yana 12 maçta forma giydi.

Bu sezon Sunderland ile 24 maça çıkan ve 4 gol atan Johnson, Lig Kupası'nda da bir kez rakip fileleri havalandırdı. Sunderland doğumlu futbolcu, ocak ayında baba olmuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler