SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arsenal'in fişini Rooney çekti

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında Arsenal - Manchester United karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk bölümünde Arsenal ile Manchester United skoru korumak istedi. Temkinli oyundan vazgeçmeyen ekipler pozisyon bulmakta da zorlandı. Böylelikle ilk yarı sona erdiğinde Arsenal ve Manchester United soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İşte dev maçın geniş özeti

[![Get Adobe Flash player](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121498/640xauto.jpg)](http://www.adobe.com/go/getflashplayer)

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise iyi başlayan taraf Manchester United oldu. Öne geçmek için ataklarını yoğunlaştıran deplasman ekibi amacına 56. dakikada ulaştı. Gibbs'in kendi kalesine attığı golle Manchester United rakibi Arsenal karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Arsenal karşı kalede daha fazla görünen taraf oldu. Ancak tüm zorlamalarına rağmen Londra ekibi topu ağlara yollayamadı. Bu dakikalarda ev sahibi ekip savunmada derin boşluklar bırakınca Rooney defansın arkasına Di Maria'nın pasıyla sarktı. İngiliz golcü harika bir aşırtmayla skoru 2-0 yaptı. Dakikalar 90+5'i gösterirken uzun süre sonra sakatlıktan dönen Giroud'nun golüyle Arsenal farkı bire indirdi. Ancak bu ev sahibi ekibe maçı getirmek için yeterli olmadı. Böylelikle Manchester United deplasmanda Arsenal'i 2-1 mağlup ederek kritik mücadelede üç puanı kazanmasını bildi. 

Avrupa'da günün önemli maçlarından sonuçlar

Chelsea 2 - 0 West Bromwich

Manchester City 2 - 1 Swansea City  

Paderborn 2 - 2Borussia Dortmund  

Atletico Madrid 3 - 1 Malaga 

Eibar 0 - 4 Real Madrid  

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler