SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chelsea uzatmalarda yıkıldı

Premier Lig'in dokuzuncu haftasında Manchester United, 90+3'te Robin van Persie'nin ayağından gelen gol sayesinde Chelsea ile 1-1 berabere kaldı. 

Premier Lig'de bu sezon oynadığı sekiz maçta 7 galibiyet 1 de beraberlik alarak yoluna yenilgisiz devam eden Chelsea, dokuzuncu haftada Old Trafford'un çimlerine çıktı.

Ancak ligin zirvesindeki rakibi kadar iyi form tutturamayan Manchester United, mücadeleye iyi başlayan taraftı. 'Kırmızı Şeytanlar' ilk devrede Robin van Persie ve Adnan Januzaj'la gole yaklaşsa da skoru değiştiremedi.

Jose Mourinho'nun öğrencileri ikinci yarı daha istekli gözükürken, maça ilk 11'de başlayan Didier Drogba, 53. dakikada attığı kafa golüyle takımını öne geçirerek kendine duyulan güveni boşa çıkarmamış oldu.

İşte dev maçın geniş özet ve golleri

[![Get Adobe Flash player](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121498/640xauto.jpg)](http://www.adobe.com/go/getflashplayer)

Konuk ekipte Branislav Ivanovic, 90+2. dakikada kırmızı kartla oyundan atılırken, Chelsea için kötü haberler bunla sınırlı kalmadı. Ivanovic'in sebep olduğu serbest vuruşta topu önünde bulan Robin van Persie çok sert bir şutla uzatma anlarında eşitliği yakaladı.

Maçın kalan dakikalarında skor değişmeyince Chelsea ile ManU puanları paylaştı. Bu sonuçla Londra ekibi puanını 23 yaptı ve en yakın takipçisi Southampton'ın 4 puan önünde liderliğini sürdürdü. United ise 13 puana ulaştı.

Premier Lig Toplu Sonuçlar

Burnley - Everton : 1 - 3

Manchester United - Chelsea : 1 - 1

Tottenham Hotspur - Newcastle United : 1 - 2

Liverpool - Hull City : 0 - 0

Southampton - Stoke City : 1 - 0

Sunderland - Arsenal : 0 - 2

Swansea City - Leicester City : 2 - 0

West Bromwich Albion - Crystal Palace : 2 - 2

West Ham United - Manchester City : 2 - 1

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler