SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Premier Lig'de tarihi skor! '8-0'

İngiltere Ligi'nda Southampton evinde ağırladığı Sunderland'a sahayı dar etti ve karşılaşmadan 8-0 gibi tarihi bir farkla kazandı.

Premier Lig'de 8. hafta maçında Southampton, evinde Sunderland'ı 8-0 gibi tarihi bir farkla kazandı.

Maça hızlı başlayan ve üstün oyununu sonuca da yansıtan Southampton iki golü de Sunderlandlı oyuncuların kendi kalesine ettığı gollerde buldu. O pozisyonlardan ilkinde Vergini, 12. dakikada topu ağlarına gönderdi. Bu golden 6 dakika sonra Pellè Southampton adına farkı ikiye çıkardı.

37. dakikada bu kez Cork topu ağlara gönderdi ve farkı üçe çıkardı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarda ise perdeyi 63'te Bridcutt'un kendi kalesine attığı gol açtı. 69'da Pelle bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 5-0'a getirdi. 78'de Tadic 79'da Wanyama'nın golleriyle farkı 7'ye çıkartan Southampton, son golünü 86'da Mané ile buldu. Karşılaşma ev sahibi ekibin 8-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Southampton 16 puanla 3. sıradaki yerini korudu. Sunderland ise düşme hattının hemen üstünde 8 puanla 17. sırada kaldı.

İşte müthiş maçın geniş özeti

[![Get Adobe Flash player](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121498/640xauto.jpg)](http://www.adobe.com/go/getflashplayer)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler