SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liverpool-Middlesbrough: 16-14

Liverpool, sahasında konuk ettiği Middlesbrough'yu 120 dakikası 2-2'lik eşitlikle sona eren maçta atılan seri penaltı atışları sonucunda mağlup ederek tur atladı.

İngiltere Lig Kupası 3.tur maçında Liverpool, 90 dakikalık süresi 1-1, 120 dakikalık süresi de 2-2 biten mücadelede seri penaltı atışları sonucu Championship ekiplerinden Middlesbrough'yu 14-13 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Maça yedek ağırlıklı bir kadroyla başlayan Liverpool, 10. dakikada genç orta saha oyuncusu Jordan Rossiter'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise Middlesbrough oldu. 62. dakikada Leadbitter'in ortasında kale önünde kafa vuruşunu yapan Adam Reach, skora dengeyi getirdi: 1-1. Mücadelenin geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmayınca uzatma bölümlerine geçildi.

İlk uzatma devresi golsüz geçilirken, Liverpool 109. dakikada Suso'nun kaydettiği golle 2-1 öne geçti.

120+3'te Kolo Toure, ceza sahası içersinde Bamford'u düşürünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Bamford, düzgün bir vuruşla 120 dakikalık sürenin sonucunu belirledi: 2-2.

15'ER PENALTI ATTILAR!

Maçın penaltı atışları ise tam bir heyecan fırtına sahnesine olurken, bu bölümde toplamda atılan 30 penaltının 27'si gole çevrildi.

Liverpool'da Raheem Sterling 5. penaltı atışını kaçırırken, Balotelli, Lucas, Lallana ve Suso ikişer kez penaltı kullandılar ve ikisini de gole çevirdiler.

Middlesbrough'da ise ilk penaltı atışını Bamford, sonuncusunu ise Adomah gole çeviremedi ve müthiş heyecanın kazananı Liverpool oldu.

(Goal)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler